Participa

Resultats de l'enquesta

Resultats de l’enquesta

Feta a la població de Santa Pau durant els mesos de març i abril de 2022 sobre “quina és la participació que volem al poble?”

Va respondre pràcticament un 8% de la població, tot un èxit! 110 persones van respondre de forma virtual i 5 de forma física.

Ara, gràcies als resultats de l’enquesta i de les trobades vilatanes fetes el passat 2021, aquest mes de maig es començarà a redactar un reglament de participació ciutadana, que assentarà les bases sobre com volem governar-nos i gestionar-nos com a poble, que contempli la creació d’una estructura vilatana anomenada Consell de Poble, que permeti nodrir la cohesió del municipi, la identitat, la pertinença al poble i canalitzar i coordinar propostes i accions creatives i innovadores.

Us anirem informant d’aquest procés a través dels canals i les xarxes socials de l’ajuntament!

Santa Pau camina cap a formes de governança més obertes, participatives i transparents.” 

Any 2020


A Cor Què Vols?

L’any 2019 va iniciar un procés participatiu al poble, on es va parlar de la identitat del Nucli Antic de Santa Pau i també, dels seus reptes i necessitats més emergents. Entre elles, la necessitat de posar sobre la taula una proposta clara sobre l’ocupació, la mobilitat i l’accessibilitat.

A continuació pots veure la documentació relacionada amb aquest procés:


Memòries del procés iniciat el 2019: