Alcaldia

Alcalde_UnitsPerSantaPau-AM-JosepCompanysGüellBenvolgudes/benvolguts,

En primer lloc, donar-vos  la benvinguda i agrair-vos que hagueu accedit  al web de l’Ajuntament.

Santa Pau  és  un  poble de 1550 habitants, repartits en diferents nuclis habitats  i de 49 km2 d’extensió, situat al centre de la comarca, al cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, envoltat de volcans i fagedes de gran vellesa, amb un gran patrimoni cultural i humà.

Espero que al web sigui una bona eina de comunicació i transparència entre l’ajuntament  i els veïns i veïnes del municipi, a més de  ser una eina útil on poder consultar i fer els tràmits necessaris les 24h del dia i els 365 dies l’any,   amb un únic objectiu, que és posar les coses més fàcils i accessibles.

Per mi és un orgull poder estar al capdavant del grup municipal “Units per Santa Pau”, contribuint a tenir un Santa Pau millor, actiu i viu, pensant  sempre amb la gent del poble i intentant  estar a l’alçada de les circumstàncies que exigeix el càrrec que se m’ha encomanat des del maig del 2011.

Sabeu que estic  a la vostra disposició per tot el que us pugui ser necessari, soc i som gent propera que ens agrada escoltar als nostres veïns i veïnes.

Salutacions,

 

Josep Companys i Güell

Alcalde de Santa Pau

jcompanys@santapau.cat – ajuntament@santapau.cat